Kategorije

MODUL RUSKI MANDELJ

MODUL RUSKI MANDELJ

»Every single nail is a mini arhitectural project, wich in order to last long, must be structured well.« (Karolina Dreliszak)

VOGUE NAILS AKADEMIJA


Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo. Ker se zavedamo, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujamo šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Naši atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja na Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Izobraževanja vodi Tamara Cvelbar, diplomantka Višje Kozmetične šole, z 10 letnimi izkušnjami s področja nohtnega oblikovanja, Master Educator pri kanadskem podjetju en Vogue, Mystic Nails Educator, certificiran Nail Master ter pedagoško – andragoško usposobljen mentor. Redno se izobražuje doma in v tujini pri najboljših nohtnih stilistih, obiskuje šolanja s področja kozmetične in nohtne industrije ter redno spremlja novosti na največjih svetovnih kozmetičnih sejmih.

Na naših šolanjih vas bomo naučili več kot samo »gelirati nohte«.

Na šolanjih v Vogue Nails Akademiji se boste naučili samostojnega dela v manikirnem salonu. Naučili se boste vseh tehnik, ki jih kot nohtni stilist morate poznati: tehnik geliranja naravnih nohtov, podaljševanja nohtov z uporabo konic, podaljševanja nohtov z uporabo šablon, postopka korekcije in tehnike trajnega lakiranja nohtov. Naučili se boste tudi wellness manikire in različnih tehnik nohtnih poslikav, ki jih lahko vključite v dodatno ponudbo svojih storitev. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednost pri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili poglobljeno znanje procesa polimerizacije, sestave in delovanja gelov, anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite pri nas, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Ponujamo vam VEČ, ker se zavedamo, da so stranke čedalje bolj izobražene in razgledane s področa manikire in jim ni vseeno za svoje nohte. Ponujamo vam VEČ, saj intenzivno vlagamo v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudimo šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledimo trendom in se redno izobražujemo pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja (Krista Paulitti, Ralf Bartch, Sergey Lavrukhin, Dora Gyimesi, Joanne Millar, Bojana Kostka, Julijana Ružić, Marielle Pluschke, Livija Druzila,...). Tamara Cvelbar je v Vogue Nails Akademiji strokovni vodja, ima več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki in 10 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Po izobrazbi je višja kozmetičarka z zakladnico znanja in izkušenj. Je zagotovo prava oseba, ki vas bo strokovno vpeljala v poslovni svet profesionalne manikire.

Med šolanjem NAIL TECHNICIAN vas opremimo tudi z informacijami kako se podati na samostojno podjetniško pot, kako registrirati dejavnost, kako "odpreti s.p.", seznanili vas bomo s potrebnimi zdravstveno sanitarnimi zahtevami ter zahtevami o ustreznosti poslovnega prostora. Za vse te informacije poskrbi ekonomist Stane Cvelbar, s 25 letnimi podjetniškimi izkušnjami. Več let je učiteljeval in predajal svoja znanja s področja ekonomije in podjetništva, dijakom na srednjih šolah. Usmerili vas bomo do ugodnih, kvalitetnih in zanesljivih ponudnikov opreme in aparatur za salon. Svetovali vam bomo pri oblikovanju cenika, pri sestavljanju poslovnih strani na FB, oglaševanju in promoviranju storitev, usmerili vas bomo do preverjenih grafičnih oblikovalcev in do oblikovalcev spletnih strani. Zaupajte nam, 100% vam bomo stali ob strani in motivirali k uspehu. Za nami je že nakaj 100 tečajev. Z našo pomočjo je že več kot 30 tečajnic uresničilo svoje sanje in se podalo na svojo podjetniško pot in odprlo lasten nohtni studio.

Na naših šolanjih vas bomo naučili več kot samo "gelirati nohte."

Šolanje GOTHIC ALMOND
 
 
Gotski mandelj zaradi svoje dolžine in oblike vzbuja veliko občudovanja med nohtnimi stilisti, ter tudi strahospoštovanja, saj velja za eno najtežjih in hkrati najlepših nohtnih oblik. A naj vas ne prestrašim...oblika ni tako težka, kot se nam zdi. Potrebujete le nekoga, ki vam bo tehniko na enostaven in razumljiv način razložil, ter seveda prave produkte s katerimi boste brez težav zgradili take nohte.
 
Na šolanju za obliko gotski mandelj, bomo predelali daljšo in krajšo različico, s t.i. "grajenim french" oz reverse tehniko, uporabili bomo veliko bleščic in kristalov, ker mora ta oblika sijati v vsej svoji lepoti.
Po šolanju boste zagotovo sposobni sami izdelati čudoviti gotski mandelj, ter ga z vajo natrenirali do te mere, da boste to obliko ponudili strankam ter sami oblikovali svoje umetniške promocijske fotografije ali plakate za svoj salon. 
 
Šolanje je namenjeno izkušenim nohtnim stilistkam! Tečajnice delajo na svojih nohtih (brez modela).
 
Šolanje izvaja Tamara Cvelbar.
 
Cena: 250€ (v manjši skupini od 2 do 4 tečajnice). Cena INDIVIDUALNEGA ŠOLANJA je 300€. 
 
Lokacija: Vogue Nails Akademija, Stari trg 32, Trebnje (trgovski center Spar, 1.nadstropje)
 
Šolanje traja 5 ur.
 
Sprejmemo največ 4 tečajnice!
 
Tečajnice/tečajniki delate in se učite z vrhunskimi proizvodi in pripomočki. Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO. Ves material, gele, pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popustom.
 
Po uspešno zaključenem šolanju tečajnica prejme CERTIFIKAT.
 
Več informacij ali rezervacija termina na tel.st. 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali ZS.
 
Termini so razpisani v zavihku TERMINI ŠOLANJ.
 
Mesto na šolanju si rezervirate s plačilom akontacije, 100€, ki se upošteva pri končnem znesku. V primeru neudeležbe šolanja, se znesek akontacije NE vrne. 
 
Veselim se, da vam predam znanje in veščine oblikovanja meni najljubše in najlepše nohtne oblike ❤️
Tamara
 
 
 
V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Izdelava spletne trgovine StudioFACA