Kategorije

MODUL PERMANENTNO LAKIRANJE

MODUL PERMANENTNO LAKIRANJE

ŠOLANJA

VOGUE NAILS AKADEMIJA

»Every single nail is a mini arhitectural project, wich in order to last long, must be structured well.« (Karolina Dreliszak)

Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo. Ker se zavedamo, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujamo šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Naši atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja na Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Izobraževanja vodi Tamara Cvelbar, diplomantka Višje Kozmetične šole, z 10 letnimi izkušnjami s področja nohtne industrije, Master Educator pri kanadskem podjetju en Vogue, certificiran Nail Master ter pedagoško – andragoško usposobljen mentor. Redno se izobražuje doma in v tujini pri najboljših nohtnih stilistih, obiskuje šolanja s področja kozmetične in nohtne industrije ter redno spremlja novosti na največjih svetovnih kozmetičnih sejmih.

 

Na naših šolanjih vas bomo naučili več kot samo »gelirati nohte«.

 

MODUL GEL LAK – PERMANANTNO LAKIRANJE

Šolanje je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo med svoje storitve vključiti tudi čedalje bolj priljubljeno trajno/permanentno lakiranje nohtov z uporabo gel laka. Naučili vas bomo tehnike permanentnega lakiranja naravnih nohtov. Šolanje traja 3 ure in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov, kar vam zagotavlja, da se boste v danem času naučili največ.

 

Znanje, ki vam ga nudimo:

- predstavitev vrhunskih proizvodov ter pripomočkov za trajno lakiranje nohtov

- priprava optimalno organiziranega delovnega prostora

- pojem polimerizacije (delovanje UVA/LED svetlobe oz. naloge UVA/LED lučke) umetnih mas – »gel lakov« (za boljše razumevanje procesov strjevanja gel laka)

- teorija permanentnega lakiranja nohtov z gel lakom

- pravilna priprava naravnih nohtov, kot dober temelj za nadaljnje postopke

- praktičen prikaz tehnike permanentnega lakiranja nohtov z gel laki

- prikaz uporabe produkta za dodatno utrjevanje naravnih nohtov, Flexi builder gel laka

- obravnavanje problemov, ki lahko nastajajo pri postopku trajnega lakiranja nohtov

- prikaz odstranjevanja gel laka, soak off s tekočino in mehansko odstranjevanje s piljenjem

- delo na modelu pod vodstvom inštruktorice (delate na vseh 10-ih nohtih!)

- DEZINFEKCIJA in STERILIZACIJA PRIPOMOČKOV

 

 

Znanje, ki ga pridobite:

- optimalno organizirana delovna miza

- dobro poznavanje proizvodov in pripomočkov za delo

- pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov

- pravilna priprava naravnih nohtov za postopek permanentnega lakiranja nohtov

- postopek trajnega lakiranja naravnih nohtov s »francosko manikiro« z uporabo gel lakov

- postopek trajnega lakiranja nohtov z »barvno manikiro« z uporabo gel lakov

- postopek utrjevanja naravnih nohtov pri permanentnem lakiranju z uporabo Flexi builder gela laka (v primeru krhkih nohtov)

- sterilizacija in dezinfekcija pripomočkov

 

Naučili se boste samostojnega trajnega lakiranja naravnih nohtov z uporabo naprednih gel lakov. Postopek trajnega lakiranja nohtov je primeren za vse, ki se želijo med svoje storitve vključiti tudi vse bolj priljubljene permanentne gel lake. Vaše stranke bodo nosile čudovito urejene nohte tudi več tednov. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednost pri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gel lakov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite pri nas, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Ponujamo vam VEČ, ker se zavedamo, da so stranke čedalje bolj izobražene in razgledane na področju manikire in jim ni vseeno za svoje nohte. Ponujamo vam VEČ, saj intenzivno vlagamo v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudimo šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledimo trendom in se redno izobražujemo pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja (Krista Paulitti, Ralf Bartch, Sergey Lavrukhin, Dora Gyimesi, Joanne Millar, Bojana Kostka, Julijana Ružić, Marielle Pluschke, Livija Druzila,...). Tamara Cvelbar je v Vogue Nails Akademiji strokovni vodja, ima več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki in 10 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Po izobrazbi je višja kozmetičarka z zakladnico znanja in izkušenj. Je zagotovo prava oseba, ki vas bo strokovno vpeljala v poslovni svet profesionalne manikire.

 

Šolanje MODUL GEL LAK traja 3 ure (od 9h do 12h). Potrebujete model. Delate in učite se z vrhunskimi proizvodi in pripomočki. Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO. Ob zaključku tečajnica/tečajnik prejme Certifikat o opravljenem šolanju. Ves potrebni material, gele in ostale pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta.

 

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: tamara@envoguenails.si ali stane@envoguenails.si .

Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€. Cena 3 urnega šolanja je 130€. Tečaji potekajo z individualnim pristopom v majhni skupini z največ tremi tečajnicami. Cena INDIVIDUALNEGA šolanja je 150€.

Obljubljamo vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM v majhni skupini, največ treh tečajnic, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju vam bomo stali ob strani in vam bili na voljo za kakršna koli vprašanja s področja modeliranja nohtov ali produktov.

»Naučimo vas več kot le gelirati nohte.«

 

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Izdelava spletne trgovine StudioFACA