Kategorije

MODUL KOREKCIJA/REFILL

»Every single nail is a mini arhitectural project, wich in order to last long, must be structured well.« (Karolina Dreliszak)

Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo. Ker se zavedamo, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujamo šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Naši atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja na en Vogue Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Izobraževanja vodi Tamara Cvelbar, diplomantka Višje Kozmetične šole,  z 10 letnimi izkušnjami s področja nohtne industrije, Master Educator pri kanadskem podjetju en Vogue, certificiran Nail Master ter pedagoško – andragoško usposobljen mentor. Redno se izobražuje doma in v tujini pri najboljših nohtnih stilistih, obiskuje šolanja s področja kozmetične in nohtne industrije ter redno spremlja novosti na največjih svetovnih kozmetičnih sejmih.

Na naših šolanjih vas bomo naučili več kot samo »gelirati nohte«.

 

MODUL KOREKCIJA / REFILL

Šolanje je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje. Naučili se boste pravilno odstraniti gel in ponovno izvesti postopek geliranja/modeliranja nohtov, po potrebi boste nadomestili zlomljen noht ali popravili delno zlomljen noht. Naučili se boste tudi uporabe brusilnega strojčka, s katerim se lahko prihranite ogromno časa pri odstranjevanju gela.

Nivo šolanja, prilagodimo predznanju tečajnika. Šolanje traja 4 ure in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov.

 

Znanje ki vam ga nudimo:

- pravilno odstraniti gel z nohtov (uporaba pilice in brusilnega strojčka)...pravilna izbira ustrezne pilice in ustreznega brusnega nastavka

- primerno popraviti zlomljen noht ali popraviti delno zlomljen noht (uporaba konice, šablone)

- izvesti geliranje/refill vseh 10 nohtov

- izvesti postopek francoske manikire in barvne manikire z barvnim gelom in/ali gel lakom

 

Naučili se boste samostojne storitve korekcije geliranih nohtov. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednost pri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gelov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite pri nas, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Ponujamo vam VEČ, ker se zavedamo, da so stranke čedalje bolj izobražene in razgledane na področju manikire in jim ni vseeno za svoje nohte. Ponujamo vam VEČ, saj intenzivno vlagamo v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudimo šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledimo trendom in se redno izobražujemo pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja (Krista Paulitti, Ralf Bartch, Sergey Lavrukhin, Dora Gyimesi, Joanne Millar, Bojana Kostka, Julijana Ružić, Marielle Pluschke, Livija Druzila,...). Tamara Cvelbar je v Vogue Nails Akademiji strokovni vodja, ima več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki in 10 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Po izobrazbi je višja kozmetičarka z zakladnico znanja in izkušenj. Je zagotovo prava oseba, ki vas bo strokovno vpeljala v poslovni svet profesionalne manikire.

Šolanje KOREKCIJA/REFILL traja 5 ur (od 9h do 14h). Ob USPEŠNO zaključenem tečaju tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena šolanja je 160€ + DDV. Cena INDIVIDUALNEGA ŠOLANJA je 200€ + DDV.

Za šolanje potrebujete model z geliranimi nohti, ki jih ima vsaj 2 tedna. Tečajniki delate in se učite z vrhunskimi profesionalnimi proizvodi in pripomočki. Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO. Material, gele in pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: tamara@envoguenails.si ali stane@envoguenails.si . Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€.

 

Obljubljamo vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM v majhni skupini, največ treh tečajnic, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju vam bomo stali ob strani in vam bili na voljo za kakršna koli vprašanja s področja modeliranja nohtov ali produktov.

 

Naučili vas bomo več kot le gelirati nohte!

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Izdelava spletne trgovine StudioFACA