Kategorije

MODUL 1+2

MODUL 1+2

 

VOGUE NAILS AKADEMIJA

»Every single nail is a mini arhitectural project, wich in order to last long, must be structured well.« (Karolina Dreliszak)

Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo. Ker se zavedamo, da so vrhunski produkti in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujamo šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Naši atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja na Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Izobraževanja vodi Tamara Cvelbar, diplomantka Višje Kozmetične šole, z 10 letnimi izkušnjami s področja nohtne industrije, Master Educator pri kanadskem podjetju en Vogue, certificiran Nail Master ter pedagoško – andragoško usposobljen mentor. Redno se izobražuje doma in v tujini pri najboljših nohtnih stilistih, obiskuje šolanja s področja kozmetične in nohtne industrije ter redno spremlja novosti na največjih svetovnih kozmetičnih sejmih.

Na naših šolanjih vas bomo naučili več kot samo »gelirati nohte«.

MODUL 1+2

Šolanje je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje ter spoznati novejše tehnike in male skrivnosti pri uspešnem kreiranju nohtov. Naučili vas bomo tehnike podaljševanja nohtov z uporabo KONIC  ŠABLON. Šolanje je razdeljeno na 2 dneva, skupaj zajema 10 ur in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov, kar vam zagotavlja, da se boste v najkrajšem možnem času naučili največ.

Znanje, ki vam ga nudimo:

 • predstavitev vrhunskih produktov ter pripomočkov za modeliranje/geliranje nohtov
 • priprava optimalno organiziranega delovnega prostora
 • higiena pripomočkov, ter seznanitev s sanitarno zdravstvenimi predpisi -anatomija nohtov, osnove mikrobioloških sprememb na nohtih
 • pojem polimerizacije (delovanje UVA svetlobe oz. naloge UVA lučke), ter sestava svetlobno trdilnih umetnih mas – »gelov« (za boljše razumevanje procesov strjevanja gelov)
 • teorija podaljševanja nohtov z uporabo konic (1.dan)
 • teorija podaljševanja nohtov z uporabo šablon (2.dan)
 • pravilna priprava naravnih nohtov, kot dober temelj za nadaljne postopke
 • praktičen prikaz tehnike podaljševanja nohtov z uporabo konic (1.dan)
 • praktičen prikaz tehnike podaljševanja nohtov z uporabo šablon (2.dan)
 • obravnavanje problemov, ki lahko nastajajo pri postopku podaljševanja in modeliranja/geliranja
 • delo na modelu pod vodstvom inštruktorice (delate na vseh 10-tih nohtih!)

Znanje, ki ga pridobite:

 • optimalno organizirana delovna miza
 • dobro poznavanje produktov in pripomočkov za delo
 • pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek podaljševanja z uporabo konic (1.dan) in šablon (2.dan)
 • pravilna priprava konic (1.dan) in šablon (2.dan) (personalizirano oblikovanje glede na različne oblike nohtov)
 • pravilno apliciranje konic (1.dan) in nastavitev šablon (2.dan) (zdi se kot enostaven postopek, pa vendar je za pravilno nastavitev potrebne kar nekaj vaje in znanja; seveda pa obstajajo male skrivnosti, ki vam olajšajo delo
 • 1. dan: postopek podaljševanja nohtov z uporabo konic in modeliranje podaljšanih nohtov (francoska in barvna manikira)
 • 2.dan: postopek podaljševanja nohtov z uporabo šablon z napredno linijo modelirnih gelov (francoska in barvna manikira)
 • natančno oblikovanje francoske linije (1. in 2. dan) in natančen nanos barvnih gelov
 • delo s kamuflažnimi geli in mešanje barv (Rosé, Vanilla, Nude) za čim bolj prilegajoč individualni odtenek (2. dan)
 • oblikovanje in pravilno piljenje v salonsko obliko Square in/ali Classic Almond (2. dan)
 • postopek nastavitve šablone brez pinčanja (2.dan)...naučili se boste tudi postopek pinčanja (ožanja) nohtov

1.dan pridobite splošno teoretično znanje in se naučite tehnike podaljševanja nohtov z uporabo konic. Uporabili bomo samoizravnalne gradilne gele in uporabili barvne gele za barvno manikiro in bel gel za francosko manikiro. Na tak način boste spoznali različne konsistence in viskoznosti gelov.

2.dan se naučite tehnike podaljševanja nohtov z uporabo šablon. Pri tej tehniki uporabljamo gele napredne linije modelirnih gelov (Modeling gel, Sculpting gel). Usvojili boste 2 obliki: Classic Square in Classic Almond oz po želji eno od oblik. Uporabili bomo barvne gele za barvno manikiro in za francosko manikiro.

Na šolanju MODUL 1+2 se boste NAUČILI samostojnega podaljševanja nohtov z uporabo konic in šabloon, geliranja, oblikovanja in stiliranja nohtov. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednost pri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gelov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite pri nas, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Ponujamo vam VEČ, ker se zavedamo, da so stranke čedalje bolj izobražene in razgledane na področju manikire in jim ni vseeno za svoje nohte. Ponujamo vam VEČ, saj intenzivno vlagamo v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudimo šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledimo trendom in se redno izobražujemo pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja (Krista Paulitti, Ralf Bartch, Sergey Lavrukhin, Dora Gyimesi, Joanne Millar, Bojana Kostka, Julijana Ružić, Marielle Pluschke, Livija Druzila,...). Tamara Cvelbar je v Vogue Nails Akademiji strokovni vodja, ima več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki in 10 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Po izobrazbi je višja kozmetičarka z zakladnico znanja in izkušenj. Je zagotovo prava oseba, ki vas bo strokovno vpeljala v poslovni svet profesionalne manikire.

 

Šolanje MODUL 1+2 obsega 10 ur (1. dan 6 ur in 2. dan 4-5 ur) oz VEČ ur...vedno se prilagodimo tempu tečajnic. Ob zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju za vsak dan posebej.

 

Akcijska cena dvodnevnega šolanja Modul 1+2 je 350€ (redna cena Modul 1 in Modul 2 je 400€) . Cena INDIVIDUALNEGA dvodnevnega šolanja Modul 1+2 je 400€.

Tečajnikom MODULA 1+2 nudimo ugodno nadaljevanje šolanja z MODULOM KOREKCIJA/REFILL...za dodaten dan šolanja MODUL KOREKCIJA/REFILL tečajnicam nudimo 50% POPUSTA, tako je cena tečaja Refill samo 80€/100€ (skupinsko/individualno)...ponudba velja SAMO za tečajnike MODUL 1+2! 

 

Dela in uči se z vrhunskimi profesionalnimi proizvodi in pripomočki. Potrebujete 2 modela z naravnimi nohti (brez gela ali akrila na nohtih). Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO.

Ves material, gele in pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta, vsi tečajniki šolanja Modul 1+2+REFILL obdržite stalni 10% popust pri nadaljnih nakupih v naši spletni trgovini.

 

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: tamara@envoguenails.si ali stane@envoguenails.si . Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 100€. Znesek akontacije se odšteje od končnega zneska. Preostanek plačila za šolanje se poravna na prvi dan šolanja. Ob neudeležbi šolanja se znesek akontacije NE vrne!

 

Obljubljamo vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM v majhni skupini, največ treh tečajnic, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju vam bomo stali ob strani in vam bili na voljo za kakršna koli vprašanja s področja modeliranja nohtov ali produktov.

»Naučimo vas več kot le gelirati nohte.«

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Izdelava spletne trgovine StudioFACA