Kategorije

ESTESKO UREJANJE NOHTOV NA NOGAH S PERMANENTNIM LAKIRANJEM

VOGUE NAILS AKADEMIJA

Every single nail isamini arhitectural project, wich in order to last long, must be structured well. (Karolina Dreliszak) 

Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo. Ker se zavedamo, da so vrhunski produkti in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujamo šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Naši atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja na Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Izobraževanja vodi Tamara Cvelbar, diplomantka Višje kozmetične šole, z 11 letnimi izkušnjami s področja nohtne industrije in 20 letnimi podjetniškimi in strokovnimi izkušnjami iz kozmetične stroke, Master Educator pri kanadskem podjetju en Vogue, certificiran Nail Master ter pedagoško – andragoško usposobljen mentor, specialist dermaestetik. Redno se izobražuje doma in v tujini pri najboljših nohtnih stilistih, obiskuje šolanja s področja kozmetične in nohtne industrije ter redno spremlja novosti na največjih svetovnih kozmetičnih sejmih.

Na naših šolanjih vas bomo naučili več kot samo »gelirati nohte« in urejati nohte. 

MODUL ESTETSKO UREJANJE NOHTOV NA NOGAH S PERMANENTNIM LAKIRANJEM

Šolanje je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo med svoje storitve vključiti tudi čedalje bolj priljubljeno storitev ESTETSKO UREJANJE NOHTOV NA NOGAH S PERMANENTNIM LAKIRANJEM. Naučili vas bomo tehnike permanentnega lakiranja nohtov na nogah z urejanjem in oblikovanjem nohtov, nege in urejanja obnohtne kožice z brusnimi nastavki. Šolanje traja 4 ure in poteka INDIVIDUALNO, kar vam zagotavlja, da se boste v danem času naučili največ.


Znanje, ki vam ga nudimo:

       predstavitev vrhunskih proizvodov ter pripomočkov za permanentno lakiranje nohtov 

 • priprava optimalno organiziranega delovnega prostora 
 • pojem polimerizacije (delovanje UVA/LED svetlobe oz. naloge UVA/LED lučke) umetnih mas – »gel lakov« (za boljše razumevanje procesov strjevanja gel laka) 
 • teorija permanentnega lakiranja nohtov na nogah z gel lakom 
 • pravilna priprava naravnih nohtov, kot dober temelj za nadaljnje postopke 
 • praktičen prikaz tehnike permanentnega lakiranja nohtov na nogah z gel laki 
 • prikaz estetske korekcije zlomljenega/zalomljenega nohta na nogah   
 • obravnavanje problemov, ki lahko nastanejo pri postopku permanentnega lakiranja 
 • prikaz odstranjevanja gel laka s soak off tekočino in mehansko odstranjevanje z brusilnim strokčkom 
 • delo na modelu pod vodstvom inštruktorice (delate na vseh 10-ih nohtih!) 
 • nail art primeren za nohte na nogah 
 • DEZINFEKCIJA IN STERILIZACIJA PRIPOMOČKOV 

Znanje, ki ga pridobite

 • optimalno organizirana delovni prostor 
 • dobro poznavanje proizvodov in pripomočkov za delo 
 • pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov 
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek permanentnega lakiranja 
 • estetska korekcija zlomljenega/zalomljenega nohta na nogah 
 • postopek t.i. suhe strojne obdelave obnohtne kožice na nohtih na nogah (okrogli brusni nastavki) 
 • postopek permanentnega lakiranja nohtov na nogah s “francoskim lakiranjem”  
 • postopek permanentnega lakiranja nohtov z barvnim lakiranjem 
 • nail art primeren za nohte na nogah 
 • zaključevanje s storitvijo, nesveti strankam 
 • urejanje prostora po končani storitvi 

  

Storitev estetskega urejanja nohtov s permanentnim lakiranjem nohtov na nogah je v porastu in omogoča dodatni zaslužek v salonih saj si stranke, ki obiskujejo storitve gel/gel lak manikire pogosto želijo tudi urejenih nohtov na nogah. Vaše stranke bodo imele po obisku vašega salona čudovito urejene nohte na rokah in nogah tudi več tednov. Na našem šolanju se boste naučili samostojnega dela in izvajanja estetskega urejanja nohtov na nogah s permanentnim lakiranjem, oblikovanja in stiliranja nohtov, “suhega” urejanja obnohtne kožice. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednost pri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gel lakov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih kot kontraindikacija za izvajanje storitve, katere storitve lahko izvajate kot kozmetičarka in katere kot nohtna stilistka,…). Znanje in informacije, ki jih pridobite pri nas, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Ponujamo vam VEČ, ker se zavedamo, da so stranke čedalje bolj izobražene in razgledane na področju manikire in urejanja nohtov na nogah in jim ni vseeno za svoje nohte. Ponujamo vam VEČ, saj intenzivno vlagamo v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudimo šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledimo trendom in se redno izobražujemo pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja (Krista Paulitti, Ralf Bartch, Sergey Lavrukhin, Dora Gyimesi, Joanne Millar, Bojana Kostka, Julijana Ružić, Marielle Pluschke, Livija Druzila, Anita Podoba,...). Tamara Cvelbar je v Vogue Nails Akademiji strokovni vodja, ima več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki in 11 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Po izobrazbi je višja kozmetičarka z zakladnico znanja in izkušenj. Je zagotovo prava oseba, ki vas bo strokovno vpeljala v poslovni svet profesionalne manikire in estetske pedikure. 

Šolanje MODUL ESTETSKO UREJANJE NOHTOV NA NOGAH S PERMANENTNIM LAKIRANJEM traja 4 ure (od 9h do 13h oz. po dogovoru). Potrebujete model! Delate in učite se z vrhunskimi profesionalnimi proizvodi in pripomočki. Ves material potreben za šolanje vam je na voljo BREZPLAČNO. Ob zaključku tečajnica/tečajnik prejme Certifikat o opravljenem šolanju. Ves potrebni material, gel lake in ostale pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: office@mysticnails.si

Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€. Tečaj Estetskega urejanja nohtov na nogah s permanentnim lakiranjem poteka izključno INDIVIDUALNO. Cena INDIVIDUALNEGA šolanja je 150€. 

Obljubljamo vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju vam bomo stali ob strani in vam bili na voljo za kakršna koli vprašanja s področja oblikovanja nohtov ali produktov. 

»Naučimo vas več kot le gelirati nohte in urejati nohte.«

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Izdelava spletne trgovine StudioFACA