Nail art - AIRBRUSH

ŠOLANJE AIRBRUSH POSLIKAV »AirART«

VOGUE NAILS AKADEMIJA

Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike nohtnih poslikav in modeliranja se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo. Ker se zavedamo, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujamo šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Znanje, ki ga boste pridobili, lahko takoj uporabite v praksi. Naši atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja na Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Izobraževanja vodi Tamara Cvelbar, diplomantka Višje Kozmetične šole, z 10 letnimi izkušnjami s področja nohtne industrije, Master Educator pri kanadskem podjetju en Vogue, certificiran Nail Master ter pedagoško – andragoško usposobljen mentor. Redno se izobražuje doma in v tujini pri najboljših nohtnih stilistih, obiskuje šolanja s področja kozmetične in nohtne industrije ter redno spremlja novosti na največjih svetovnih kozmetičnih sejmih.

Na naših šolanjih vas bomo naučili več kot samo »gelirati in poslikati nohte«.

AIRBRUSH POSLIKAVE NOHTOV »AirART«

Šolanje je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje ter spoznati različne tehnike uporabe airbrush sistema za poslikave nohtov. Nivo šolanja, tehnike poslikav ter vzorce, prilagodimo predznanju tečajnika. Šolanje traja 4 ure in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov.

Znanje, ki vam ga nudimo:

  • poznavanje delovanja mehanike airbrush sistema,
  • osnovni principi delovanja airbrush sistema,
  • razlike med kompresorji, pištolami, pripomočki,
  • razstavljanje in čiščenje pištole,
  • vaje na papirju (pritisk in izpust zraka, doziranje barve in redčila za barve, tanke linije, vzorci, meglice…),
  • priprava podlag/konic za klasične in posebne efekte na nohtih,
  • vaje na specialnih konicah za treninge,
  • delo z različnimi šablonami,
  • mešanje barv, senčenje, pozitivni, negativni vzorci, vzorci z zamikom in različni triki z waw efekti,
  • uporaba airbrusha na geliranih in trajno lakiranih nohtih.

Šolanje AIRBRUSH traja 4 ure (od 9h do 13h oz. po dogovoru). Ob zaključku tečajnica/tečajnik prejme Certifikat o opravljenem šolanju. Cena 4-urnega šolanja je 130 € + DDV. Cena INDIVIDUALNEGA šolanja je 150€ + ddv.

Tečajniki delate in se učite z vrhunskimi airbrush proizvodi in pripomočki ter ostalimi profesionalnimi proizvodi in pripomočki za manikiro. Ves material potreben za poslikave in izdelave nohtov na šolanju, vam je na voljo BREZPLAČNO.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: tamara@envoguenails.si ali stane@envoguenails.si . Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50 €.

Obljubljamo vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Vse tehnike poslikav z airbrushem so hitre, enostavne in zelo uporabne. Tudi po končanem šolanju vam bomo stali ob strani in vam bili na voljo za kakršna koli vprašanja s področja poslikav nohtov ali produktov.

»Naučimo vas več kot le gelirati in poslikati nohte.«

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Izdelava spletne trgovine StudioFACA