"Zakaj en Vogue"?

ZAKAJ "EN VOGUE"

Ste že kdaj vstopili v kozmetični ali manikirni salon in vas je zadušil vonj po "lepilih"?? Ja, to je klasičen vonj, ki ga oddajajo geli, akrili in gel laki...in že po vonju, lahko ugotovimo, kako "prijazni" so ti geli za naše nohte.

A pri nas je drugače...zavedamo se, da so stranke čedalje bolj izobražene in razgledane na področju manikire in da jim ni vseeno za svoje nohte.

Kanadsko podjetje "en Vogue Sculptured Nails" proizvaja visoko kakovostne izdelke, ki so ustvarjeni z najnovejšo tehnologijo, s čimer zagotavljajo revolucionarne rezultate na področju manikire.

Po raziskavah in spoznanjih na področju polimerne znanosti so zasnovali gele "en Vogue". Karakteristike gelov so zasnovane tako, da oblikovalcu nohtov omogočajo lahko uporabo, najpomembneje pa je, da s svojimi lastnostmi omogočajo varnost, vzdržljivost in popolnoma naraven videz nohtov. Geli so med drugim sestavljeni iz dolgih polimernih verig, s čimer nohti po nanosu gela pridobijo popolnoma naraven izgled in ohranijo svoje primarne lastnosti. To pomeni, da se geli z rastjo nohtov ali pod mehanskimi obremenitvami upogibajo. Geli "en Vogue" se ponašajo tudi z neverjetno lahkostjo in tako stranki omogočijo občutek resnično naravnih nohtov.

S svojim delovanjem kanadsko podjetje "en Vogue Sculptured Nails" skrbi za ekološko neoporečnost; s svojo napredno tehnologijo so pridobili znak "Green tehnology", ponašajo pa se tudi z nagrado "Clean Air Award" za dosežke na področu UV-polimerne tehnologije.

Torej geli "en Vogue" so BREZ NEPRIJETNEGA VONJA saj NE vsebujejo toksičnih sestavin (acetona, formaldehidov(!!), metilen klorida, mono metil metakrilata, toluena in ksilena!!!) in ne oddajajo škodljivih toksičnih hlapov. So ekološko naravnani, varni tako za stranke, kot tudi za oblikovalce nohtov. Manikerji se moramo zavedati, da pri delu z geli vdihujemo toksične hlape...in tudi naše stranke!! Odločite se za produkte, ki niso nevarni za Vaše zdravje. Na dolgi rok se Vam bo zagotovo obrestovalo in tudi Vaše stranke bodo prepoznale, da Vam ni vseeno. Ker niso hlapljivi, so primerni tudi za wellness in spa centre.

Z največjim veseljem produkte "en Vogue" uporabljamo v Kozmetičnem salonu Tamara, kjer si vse produkte lahko ogledate in jih tudi preizkusite. Ponosni in veseli smo, da "en Vogue" kvaliteto in prednost "en Vogue" gelov prepoznavajo tudi v številnih manikirnih, kozmetičnih salonih in wellness centrih v Sloveniji in da jim ni vseeno za svoje zaposlene in stranke.

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Izdelava spletne trgovine StudioFACA