Nail art - Modul 1

EN VOGUE AKADEMIJA

»Every single nail is a mini arhitectural project, wich in order to last long, must be structured well.« (Karolina Dreliszak)

Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike nohtnih poslikav in modeliranja se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo. Ker se zavedamo, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujamo šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Znanje, ki ga boste pridobili, lahko takoj uporabite v praksi. Naši atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja na en Vogue Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Izobraževanja vodi Tamara Cvelbar, diplomantka Višje Kozmetične šole, z 10 letnimi izkušnjami s področja nohtne industrije, Master Educator pri kanadskem podjetju en Vogue, certificiran Nail Master ter pedagoško – andragoško usposobljen mentor. Redno se izobražuje doma in v tujini pri najboljših nohtnih stilistih, obiskuje šolanja s področja kozmetične in nohtne industrije ter redno spremlja novosti na največjih svetovnih kozmetičnih sejmih.

Na naših šolanjih vas bomo naučili več kot samo »gelirati in poslikati nohte«.

NAIL ART MODUL 1

Šolanje je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje ter spoznati različne tehnike in male skrivnosti poslikave nohtov. Naučili vas bomo nekaj osnovnih tehnik. Nivo šolanja, tehnike poslikav ter vzorce, prilagodimo predznanju tečajnika. Šolanje traja 4 ure in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov .

Znanje, ki vam ga nudimo:

 • poznavanje pravilnih čopičev za različne tehnike poslikav
 • poslikave z barvnimi geli (Simply Colour geli, glitter geli, Marielle vintage geli, White to loop & Black to loop, Booster)
 • poslikave z akrilnimi barvami (Marielle akrilne barve)
 • nail art z uporabo folije (Marielle Stick up gel in Marielle nail art folije)
 • nail art z uporabo en Vogue Simply vodnih nalepk

Znanje, ki ga pridobite:

 • pravilna izbira čopičev za posamezne nail art tehnike
 • poslikave z barvnimi geli: mešanje in kombiniranje barvnih gelov, glitter gelov, ombre tehnika, risanje z geli, vintage vzorci, ornamenti
 • poslikave z akrilnimi barvami: mešanje in kombiniranje akrilnih barv, osnovni one stroke gibi, akvarelna tehnika
 • kombinirane poslikave barvni geli & akrilne barve
 • poslikave z uporabo nail art folije, kombinacija Stick up gela, folije in barvnega gela
 • poslikave s Simply vodnimi nalepkami: vodne nalepke & barvni geli & glitter geli 

Šolanje NAIL ART MODUL 1 traja 4 ure (od 9h do 13h). Nivo šolanja, tehnike poslikav ter vzorce, prilagodimo vašemu predznanju. Ob zaključku tečajnica/tečajnik prejme Certifikat o opravljenem šolanju. Cena 4-urnega šolanja je 130 € + DDV.

Tečajniki delate in se učite z vrhunskimi proizvodi in pripomočki en Vogue in Marielle. Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO. Ves material, gele, akrilne barve in pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta, vsi tečajniki en Vogue Akademije pa obdržite stalni 10% popust pri nadaljnih nakupih v naši spletni trgovini.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: tamara@envoguenails.si ali stane@envoguenails.si . Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50 €.

Obljubljamo vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Vse tehnike poslikav so hitre in zelo uporabne. Tudi po končanem šolanju vam bomo stali ob strani in vam bili na voljo za kakršna koli vprašanja s področja poslikav nohtov ali produktov.

»Naučimo vas več kot le gelirati in poslikati nohte.«

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Izdelava spletne trgovine StudioFACA