MODUL 1+2

 

EN VOGUE AKADEMIJA

»Every single nail is a mini arhitectural project, wich in order to last long, must be structured well.« (Karolina Dreliszak)

Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo. Ker se zavedamo, da so vrhunski produkti in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujamo šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Naši atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja na en Vogue Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Izobraževanja vodi Tamara Cvelbar, diplomantka Višje Kozmetične šole, z 10 letnimi izkušnjami s področja nohtne industrije, Master Educator pri kanadskem podjetju en Vogue, certificiran Nail Master ter pedagoško – andragoško usposobljen mentor. Redno se izobražuje doma in v tujini pri najboljših nohtnih stilistih, obiskuje šolanja s področja kozmetične in nohtne industrije ter redno spremlja novosti na največjih svetovnih kozmetičnih sejmih.

Na naših šolanjih vas bomo naučili več kot samo »gelirati nohte«.

MODUL 1+2

Šolanje je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje ter spoznati novejše tehnike in male skrivnosti pri uspešnem kreiranju nohtov. Naučili vas bomo tehnike podaljševanja nohtov z uporabo šablon. Šolanje je razdeljeno na 2 dneva, skupaj zajema 12 ur in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov, kar vam zagotavlja, da se boste v najkrajšem možnem času naučili največ.

Znanje, ki vam ga nudimo:

 • predstavitev vrhunskih produktov ter pripomočkov za modeliranje/geliranje nohtov en Vogue -priprava optimalno organiziranega delovnega prostora
 • higiena pripomočkov, ter seznanitev s sanitarno zdravstvenimi predpisi -anatomija nohtov, osnove mikrobioloških sprememb na nohtih
 • pojem polimerizacije (delovanje UVA svetlobe oz. naloge UVA lučke), ter sestava svetlobno trdilnih umetnih mas – »gelov« (za boljše razumevanje procesov strjevanja gelov)
 • teorija podaljševanja nohtov z uporabo konic (1.dan)
 • teorija podaljševanja nohtov z uporabo šablon (2.dan)
 • pravilna priprava naravnih nohtov, kot dober temelj za nadaljne postopke
 • praktičen prikaz tehnike podaljševanja nohtov z uporabo konic (1.dan)
 • praktičen prikaz tehnike podaljševanja nohtov z uporabo šablon (2.dan)
 • obravnavanje problemov, ki lahko nastajajo pri postopku podaljševanja in modeliranja/geliranja
 • delo na modelu pod vodstvom inštruktorice (delate na vseh 10-tih nohtih!)

Znanje, ki ga pridobite:

 • optimalno organizirana delovna miza
 • dobro poznavanje produktov in pripomočkov za delo
 • pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek podaljševanja z uporabo konic (1.dan) in šablon (2.dan)
 • pravilna priprava konic (1.dan) in šablon (2.dan) (personalizirano oblikovanje glede na različne oblike nohtov)
 • pravilno apliciranje konic (1.dan) in nastavitev šablon (2.dan) (zdi se kot enostaven postopek, pa vendar je za pravilno nastavitev potrebne kar nekaj vaje in znanja; seveda pa obstajajo male skrivnosti, ki vam olajšajo delo
 • 1. dan: postopek podaljševanja nohtov z uporabo konic in modeliranje podaljšanih nohtov s Simply linijo gelov (francoska in barvna manikira)
 • 2.dan: postopek podaljševanja nohtov z uporabo šablon z napredno linijo modelirnih gelov En Vogue (francoska in barvna manikira)
 • natančno oblikovanje francoske linije (1. in 2. dan) in natančen nanos barvnih gelov
 • delo s kamuflažnimi geli in mešanje barv (Rosé, Vanilla, Nude) za čim bolj prilegajoč individualni odtenek (2. dan)
 • oblikovanje in pravilno piljenje v salonsko obliko Square in Classic Almond (2. dan)
 • postopek nastavitve šablone brez pinčanja (2.dan)

1.dan pridobite splošno teoretično znanje in se naučite tehnike podaljševanja nohtov z uporabo konic. Pri tej tehniki uporabljamo produkte linije Simply. Na eni roki bomo uporabili Simply Clear gel, na drugi roki pa Simply Fiber gel in uporabili barvne gele za barvno manikiro in bel gel za francosko manikiro. Na tak način boste spoznali različne konsistence in viskoznosti gelov.

2.dan se naučite tehnike podaljševanja nohtov z uporabo šablon. Pri tej tehniki uporabljamo gele napredne linije 3-Step System. Usvojili boste 2 obliki: Classic Square in Classic Almond. Uporabili bomo barvne gele za barvno manikiro in bel gradilni gel za francosko manikiro.

Na šolanju MODUL 1+2 se boste NAUČILI samostojnega podaljševanja nohtov z uporabo konic in šablon, izvedeli boste množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednost pri izobraževanju v en Vogue Akademiji (poleg znanja kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili poglobljeno znanje procesa polimerizacije, sestave gelov, anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih, sanitarno zdravstvene predpise,…). Znanje in informacije, ki jih pridobite pri nas, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Ponujamo vam VEČ, ker se zavedamo, da so stranke čedalje bolj izobražene in razgledane na področju manikire in jim ni vseeno za svoje nohte.

Šolanje MODUL 1+2 obsega 12 ur (1. dan 6 ur in 2. dan 6 ur). Ob zaključku tečajnica/tečajnik prejme Certifikat o opravljenem šolanju za vsak dan posebej. Cena dvodnevnega šolanja je 330€ + DDV.

Tečajnikom MODULA 1+2 nudimo ugodno nadaljevanje šolanja z MODULOM KOREKCIJA/REFILL...dodaten dan šolanja MODUL KOREKCIJA/REFILL samo 65€ + DDV (50% popusta za modul korekcija)...ponudba velja SAMO za tečajnike MODUL 1+2! 

Dela in uči se z vrhunskimi proizvodi in pripomočki en Vogue. Potrebujete 2 modela z naravnimi nohti (brez gela ali akrila na nohtih). Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO. Ves material, gele in pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta, vsi tečajniki en Vogue Akademije pa obdržite stalni 10% popust pri nadaljnih nakupih v naši spletni trgovini.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: tamara@envoguenails.si ali stane@envoguenails.si . Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 100€.

Obljubljamo vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju vam bomo stali ob strani in vam bili na voljo za kakršna koli vprašanja s področja modeliranja nohtov ali produktov.

»Naučimo vas več kot le gelirati nohte.«

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Izdelava spletne trgovine StudioFACA