MODUL 1

NAIL AKADEMIJA

»Every single nail is a mini arhitectural project, wich in order to last long, must be structured well.« (Karolina Dreliszak)

Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo. Ker se zavedamo, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujamo šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Naši atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja na Nail Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Izobraževanja vodi Tamara Cvelbar, diplomantka Višje Kozmetične šole, z 10 letnimi izkušnjami s področja nohtne industrije, Master Educator pri kanadskem podjetju en Vogue, certificiran Nail Master ter pedagoško – andragoško usposobljen mentor. Redno se izobražuje doma in v tujini pri najboljših nohtnih stilistih, obiskuje šolanja s področja kozmetične in nohtne industrije ter redno spremlja novosti na največjih svetovnih kozmetičnih sejmih.

Na naših šolanjih vas bomo naučili več kot samo »gelirati nohte«.

MODUL 1

Šolanje je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje ter spoznati novejše tehnike in male skrivnosti pri uspešnem kreiranju nohtov. Naučili vas bomo tehnike podaljševanja nohtov z uporabo konic. Šolanje traja 6 ur in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov, kar vam zagotavlja, da se boste v najkrajšem možnem času naučili največ.

Znanje, ki vam ga nudimo:

 • predstavitev vrhunskih proizvodov ter pripomočkov za modeliranje/geliranje nohtov 
 • priprava optimalno organiziranega delovnega prostora
 • higiena pripomočkov, ter seznanitev s sanitarno zdravstvenimi predpisi
 • anatomija nohtov, osnove mikrobioloških sprememb na nohtih
 • pojem polimerizacije (delovanje UVA svetlobe oz. naloge UVA lučke), ter sestava svetlobno trdilnih umetnih mas – »gelov« (za boljše razumevanje procesov strjevanja gelov)
 • teorija podaljševanja nohtov z uporabe konic
 • pravilna priprava naravnih nohtov, kot dober temelj za nadaljne postopke
 • praktičen prikaz tehnike podaljševanja nohtov z uporabo konic
 • obravnavanje problemov, ki lahko nastajajo pri postopku podaljševanja in modeliranja/geliranja
 • delo na modelu pod vodstvom inštruktorice (delate na vseh 10-ih nohtih!)

Znanje, ki ga pridobite:

 • optimalno organizirana delovna miza
 • dobro poznavanje proizvodov in pripomočkov za delo
 • pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek podaljševanja z uporabo konic
 • pravilna priprava konic (personalizirano oblikovanje glede na različne oblike nohtov)
 • pravilno apliciranje konic (zdi se kot enostaven postopek, pa vendar je za pravilno aplikacijo potrebne kar nekaj vaje in znanja; seveda pa obstajajo male skrivnosti, ki vam olajšajo delo)
 • postopek modeliranja nohtov s francosko manikiro 
 • postopek modeliranja podaljšanih nohtov z barvno manikiro 
 • naučili se boste samostojnega podaljševanja nohtov z uporabo konic, izvedeli boste množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednost pri izobraževanju v en Vogue Akademiji (poleg znanja kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili poglobljeno znanje procesa polimerizacije, sestave gelov, anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih, sanitarno zdravstvene predpise,…). Znanje in informacije, ki jih pridobite pri nas, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Ponujamo vam VEČ, ker se zavedamo, da so stranke čedalje bolj izobražene in razgledane na področju manikire in jim ni vseeno za svoje nohte.

Šolanje MODUL 1 traja 6 ur (od 9h do 15h). Ob zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena enodnevnega 6-urnega šolanja je 190€ + DDV.

Tečajniki delate in se učite z vrhunskimi proizvodi in pripomočki en Vogue. Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO. Ves material, gele in pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta, vsi tečajniki en Vogue Akademije pa obdržite stalni 10% popust pri nadaljnih nakupih v naši spletni trgovini.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: tamara@envoguenails.si ali stane@envoguenails.si . Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 100€.

Obljubljamo vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju vam bomo stali ob strani in vam bili na voljo za kakršna koli vprašanja s področja modeliranja nohtov ali produktov.

»Naučimo vas več kot le gelirati nohte.«

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Izdelava spletne trgovine StudioFACA